Service

Vi har tänkt till lite extra för att göra livet smidigt.
Genom att planera ytsmart och tänka på detaljer som underlättar och sätter silverkant på din tillvaro tror vi att boendet blir trivsam.

Exempelvis har vi installerat den senaste tekniken, byggt generösa badrum, skapat smart förvaring såsom sängskåp och specialritade köksdelar som rymmer det du behöver. Allt sammans bidrar till att varje centimeter av boendeytan utnyttjas maximalt.

Men det som verkligen skiljer oss från andra fastigheter är det som du finner utanför din dörr. Vi har lagt ner stor omsorg på fastighetens säkerhet. Brandsäkerheten bland den högsta för bostäder som har byggts i Stockholm. Förutom sprinklersystemet och extra säkra utrymningsvägar, finns det elektroniskt nyckelsystem som leder hela vägen in i din lägenhet. Alla våningsplan, hissar och entréer skyddas med kodlås.

Tvättstuga finns i det större formatet i källaren och i det mindre formatet för spontantvätt på flera våningsplan. Vi har en liten takbar och en möblerad terrass planterad med växter efter säsong som du som medlem i bostadsrättsföreningen Studio Apt 46 har möjlighet att boka för representation eller fest med familjen, du väljer själv.

Genom boendeportalen MyApt får du tillgång till vår rekommenderade lista av restauranger, barer, caféer, delikatessbutiker och andra bekvämlighetsinrättningar. Som boende i fastigheten kan Du också recensera restaurangerna och komma med egna förslag på lokala pärlor.

Inne i boendeportalens onlinebokning kan du dessutom enkelt reservera en av de gemensamma ytorna, såsom den möblerade terrassen eller takbaren när du vill samla familj, vänner och kollegor för att umgås. Du kan också boka tvättid hyra en plats i vårt garage, kontrollera din el- och vattenkonsumtion eller rapportera ett fel.

Detta är vad som boende i Bostadsrättsföreningen StudioApt 46 får del av:

• Internetuppkoppling med fiberhastighet.

• Elektroniskt nyckelsystem med hög säkerhet.

• Ljudreducerad arkitektur.

• Elektroniskt bokningssystem där du kan boka tvättstuga, de gemensamma utrymmena, rapportera fel och kontrollera vatten- och elkonsumtion.

• Möblerad terrass

• Omöblerad takbar.