Historia

< Tillbaka hem
Fastigheten på Rådmansgatan 46 har en spännande historia som inleddes år 1959, då huset byggdes. Från början drev kyrkan ett dubbelt generationsboende i huset, både för unga som just kommit ut i arbetslivet och för äldre personer.

Historien om Kvarteret Sjöråen

Vi köpte fastigheten år 2010 då vi också började en renoveringsresa som avslutades hösten 2012. Vårt mål är att utveckla ett koncept med mindre och kompakta bostäder med hjälp av den senaste tekniken och modern funktion – ett framtidsboende helt enkelt.

Huset ligger i en del av Stockholm där man hittar restauranger, caféer och service precis utanför porten. För att optimera boendet har vi sammanställt lättillgänglig information och praktiska tips om dina kvarter och allt som de har att erbjuda.

Vi har fokuserat på platser och service som förser dig med det där lilla extra och snart kommer du att förstå att kvarteren runt Rådmansgatan 46 är ganska unika eftersom de inte har en uttalad grupptillhörighet. Vi tycker att mycket av det bästa som Stockholm har att erbjuda finns i det här området med sin eklektiska blandning av människor och miljöer. Hoppas ni ska tycka lika mycket om de här kvarteren som vi gör.